laupäev, 4. jaanuar 2014

Nägemiseni, Austraalia!


24.september vannitasin Banditit. Selle karvase sõbrakesega tuli nüüd peagi hüvasti jätta.. Tol õhtul lebas ta meie voodil. Panin pea ta pehmele seljale ja kuulatasin nurrumist. Se oli vist tema viis öelda head aega. (Alles oli, kui töölt tulles autoga aeda sõitsime ja Bandit meile majatrepilt vastu jooksis, väike  kelluke kaelas kõlisemas. Murule astudes surus oma väikse pea su jala vastu ja hõõrus oma vurrusid nii kuis jaksas. See oli tema viis tervitada. )
Sel päeval oli ka Will kolimas. Ainar aitas mööblit vedada tema uude majja ning vastutasuks sai kasti õlut, mida me kõik koos limpsisime hiljem. Oli ka teada, et Sarah ja Jameson lahkuvad ning Rachel oli üsna muserdunud teadmisega, et peagi on maja täis tühjust ja vaikust.
25. september ärkasime varakult, pakkisime oma viimased asjad, jätsime head aega majaga Stuarti tänaval ja oma autoga, mis meid sinna aeda ootama jäi, koos kõigi asjadega. Iiripoiss Will , kellel oli ees sõit oma tüdruku juurde, oli nõus meile küüti pakkuma kuna ka tema teekond viis Brisbane’i.  Jõudsime veel külastada tema uut maja. Tol päeval pidime ka Williga head aega jätma, samuti Toowoombaga.  Kuid me teadsime , et ühel päeval toob tee meid siia tagasi…
 Brisbane’ist sõitsime metrooga Gold Coasti linnaäärde, sealt edasi bussiga kesklinna , kus istusime ümber järgmisele bussile, mis viis meid otse lennujaama ning peagi tuli meil pikemaks ajaks seljataha jätta kaunis kaunis Austraalia. Sealt alates hakkasime tibusammuhaaval jõudma lähemale kodule. Läbi väikeste vaheseiklustega Aasias!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar